Të gjithë bisedat e përgjuara të publikuara nga opozita (video/audio/transkripto)

Kolazh: Vërtetmatësi

Bisedat e përgjuara në audio format, transkripto dhe video materiale nga konferencat për shtyp të opozitës.

 

 

 Bisedat e përgjuara të opozitës në audio format, transkripto dhe video materiale nga konferencat për shtyp të opozitës.

 

“Vërtetmatës”, për të gjithë të interesuarit, do të vazhdoj të ndërtoj dhe plotësoj këtë resurs me përshkrime shtesë, dokumente, përkthime edhe në gjuhë të tjera, shënime grafike dhe të ngjashme në periudhën në vijim, në varësi siç do të zhvillohen ngjarjet me bisedat e përgjuara dhe në Prokurorinë Speciale Publike dhe gjyqësor, por edhe në opinion. Na ndiqni.

 

1.Biseda të përgjuara – pjesa 1: „Duhet të dihet kush është pushtet këtu!, Konferencë për shtyp – 09.02.2015

2.Biseda të përgjuara – pjesa 2: “Xhoker” në gjyqësor – „Është njeriu jonë?“,  – 15.02.2015

3.Biseda të përgjuara- pjesa 3: Si u arrestua Lube Boshkovski,Konferencë për shtyp – 20.02.2015

4.Biseda të përgjuara – pjesa 4: Коmunist, gazetarë dhe dokumentare për luftën maqedonase!, Konferencë për shtyp – 25.02.2015

5.Biseda të përgjuara – pjesa 5: PPU-të, PDU-të, dinamit dhe dema modern, Konferencë për shtyp – 27.02.2015

6.Biseda të përgjuara – pjesa 6: „Ne jemi të çmendur. Ne harxhojmë për çokollata a nuk kemi bukë në shtëpi”, Konferencë për shtyp – 02.03.2015

7.Biseda të përgjuara– pjesa 7: Votues fiktiv, shtypje dhe kërcënime ndaj qytetarëve dhe kompanive, Konferencë për shtyp – 06.03.2015

8.Biseda të përgjuara – pjesa 8: Keqpërdorimi i institucioneve shtetërore, ]Konferencë për shtyp – 10.03.2015

9.Biseda të përgjuara- pjesa 9: Komuna Qendër, Konferencë për shtyp – 12.03.2015

10.Biseda të përgjuara – pjesa 10: Parcelat e kryeministrit, Konferencë për shtyp – 15.03.2015

11.Biseda të përgjuara– pjesa 11: Le të zhduket ndonjë fletëvotim!, Konferencë për shtyp – 18.03.2015

12.Biseda të përgjuara– pjesa 12: Korrupsion në gjyqësor, Konferencë për shtyp – 19.03.2015

13.Biseda të përgjuara – pjesa 13: Parcelat e kryeministrit 2, Konferencë për shtyp- 23.03.2015

14.Biseda të përgjuara – pjesa 14: Negociatat me të “verdhët”, Konferencë për shtyp – 26.03.2015

15.Biseda të përgjuara – pjesa 15: Pajisjet nga Izraeli, Konferencë për shtyp – 01.04.2015

16.Biseda të përgjuara – pjesa 16: Përgatitja e Kumanovës, Konferencë për shtyp – 02.04.2015

17.Biseda të përgjuara – pjesa 17: Muhabete Prilepi, Konferencë për shtyp – 04.04.2015

18.Biseda të përgjuara – pjesa 18: Indian në parlament, Konferencë për shtyp – 06.04.2015

19.Biseda të përgjuara- pjesa 19: Programi nuklear i Maqedonisë dhe punësimet partiake,Konferencë për shtyp – 08.04.2015

20.Biseda të përgjuara- pjesa 20: Kryeministri punëson “të ledhatuarit”,Konferencë për shtyp – 04.04.2015

21.Biseda të përgjuara – pjesa 21: Krimet e Ohrit,Konferencë për shtyp-Konferencë për shtyp-06.04.2015

22.Biseda të përgjuara- pjesa 22: Fshehja e pronës dhe shfaqja e urrejtjes,Konferencë për shtyp – 18.04.2015

23.Biseda të përgjuara- pjesa 23 “Marrëveshje” barok, Konferencë për shtyp – 19.04.2015

24.Biseda të përgjuara- pjesa 24: “Bomba” e gazetarëve, Konferencë për shtyp – 22.04.2015

25.Biseda të përgjuara- pjesa 25: Qeni i policisë nuk dallon parti, Konferencë për shtyp- 23.04.2015

26.Biseda të përgjuara-pjesa 26: Tregti me vota. Konferencë për shtyp- 25.04.2015

27.Biseda të përgjuara – Pjesa 27: Inspektim në DSK, Konferencë për shtyp – 28.04.2015

28.Biseda të përgjuara-pjesa 28: DSK/SGS,Konferencë për shtyp – 30.04.2015

29.Biseda të përgjuara-pjesa 29: Vrasja e Martinit,Konferencë për shtyp – 05.05.2015

30.Biseda të përgjuara – pjesa 30:  Nikolla Mlladenov, Konferencë për shtyp – 07.05.2015

31.Biseda të përgjuara – pjesa 31:  Mercedesi i ri i kryeministrit , Konferencë për shtyp – 13.05.2015

32.Biseda të përgjuara- pjesa 32: Punë VMRO-je,Konferencë për shtyp – 15.05.2015

33.Biseda të përgjuara – pjesa 33:  Negociatat e emrit, Konferencë për shtyp – 16.05.2015

34.Biseda të përgjuara- pjesa 34: Deal OrientedKonferencë për shtyp – 27.05.2015

35.Biseda të përgjuara- pjesa 35: Shkupi barok,Konferencë për shtyp – 29.05.2015

36.Biseda të përgjuara – pjesa 36:  Çështja e banesës së ministresKonferencë për shtyp – 31.05.2015

37.Biseda të përgjuara – pjesa 37: Bombë që eksplodoi në heshtjeKonferencë për shtyp-16.06.2015

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit,projektit për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetarëve,i realizuar nga  Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci (BTD – The Balkan Trust for Democracy), iniciativë e cila përkrah demokracinë. Qeverisjen e mirë dhe integrimin euro-atlantik më Evropën Jug-Lindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, NED dhe BTD.

Your email address will not be published.