Kategori...

Kryetar bashkie

Isen Shabani

Kryetar i Komunës së Vrapçishtit, kandidat nga radhët e Aleancës për Shqiptarët JETA PRIVATE Isen Shabani ka i lindur me 02 janar, te vitit 1987 ne fshatin Gradec. Është i martuar dhe baba i tre fëmijëve. ARSIMIMI Ka diplomuar ne…

Azem Sadiki

Azem Sadiki, kryetar i Komunës së Studeniçanit JETA PRIVATE Azem Sadiki ka lindur më një shkurt të vitit 1971 në Studeniçani. Është i martuar dhe ka katër fëmijë. SHKOLLIMI Me profesion është ekonomist, gjegjësisht i diplomuar në degën…

Enver Pajaziti

Kryetar i Komunës së Bërvenicës ENVER PAJAZITI U lind më 1 shkurt të vitit 1962 në Çellopek. Shkollën fillore e kreu në fshatin e tij të lindjes kurse atë të mesmen në gjimnazin "Kirill Pejçinoviq", Tetovë. Në vitin 1987…

Milikije Halimi

JETA PRIVATE Milikije Halimi e lindur në Haraçinë, ku edhe jetoj me familjen. E martuar me Agronin, dhe nënë e dy fëmijëve, vajzës Djellza dhe djalit Donitit. SHKOLLIMI Shkollimi Shkollën e fillore e ka mbaruar në vendëlindje, shkolla…

Isen Asani

Kryetar i Komunës së Tearcës JETA PRIVATE Isen Asani është i martuar dhe ka dy fëmijë. Jeton në fshatin e tij të lindjes, Dobrosht. Aktualisht, përpos ushtrimit të profesionit si profesor historie, ndjek edhe studimet e magjistraturës në…

Blerim Sejdiu

Kryetar i komunës së Zhelinës SHKOLLIMI Blerim Sejdiu është i lindur më 4 shtator të viti 1985 në Tetovë. Shkollën fillore e ka mbaruar në Shkollën Fillore ‘’Pashko Vasa’’ në fshatin Grupçin, ndërsa shkollën e mesme në Gjimnazin ‘’Kiril…

Albion Xhemaili

Kryetari Komunës së Bogovinës SHKOLLIMI Albon Xhemaili, i lindur mё 16.11.1971 nё Bogovinё, kreu shkollimin fillorё nё vendlindje. Ndoqi shkollimin e mesёm nё shkollёn Medicinale tё Tёtovёs, ku me vonё u zhvendos drejt Tiranёs…

Samka Ibraimovska

Me 31.05.2017 Samka Ibraimovska është zgjedhur ministër pa resor në qeverinë e Republikës së Maqedonisë.  JETA PRIVATE  Samka Ibraimovska është lindur me 27.09.1954 në Tetovë. Gjuha amtare: rome, maqedonase,…

Ruzhdi Lata

Ruzhdi Lata është kryetari i Komunës së Dibrës. JETA PRIVATE Ruzhdi Lata ka lindur me 6 maj të vitit 1953 në Dibër. ARSIMIMI Shkollimin fillor e ka kryer në Dibër ndërsa atë të mesëm në medresenë "Alaudin" në…

Teuta Arifi

Teuta Arifi, ka lindur në Tetovë me 19 tetor të vitit 1969. Ajo është politikane në Maqedoni, profesoreshë universitare, ish deputete dhe kryetarja aktuale e Komunës së Tetovës. JETA PRIVATE Teuta Arifi, ka lindur në…

Fatmir Dehari

Fatmir Dehari, është kryetar i Komunës së Kërçovës prej vitit 2013. JETA PRIVATE Fatmir Dehari ka lindur me datë 17 shtator të vitit 1974, në Kërçovë. I martuar dhe është babai i tre fëmijëve. ARSIMIMI Shkollën fillore e…