Kategori...

Biografitë

Isen Shabani

Kryetar i Komunës së Vrapçishtit, kandidat nga radhët e Aleancës për Shqiptarët JETA PRIVATE Isen Shabani ka i lindur me 02 janar, te vitit 1987 ne fshatin Gradec. Është i martuar dhe baba i tre fëmijëve. ARSIMIMI Ka diplomuar ne…

Azem Sadiki

Azem Sadiki, kryetar i Komunës së Studeniçanit JETA PRIVATE Azem Sadiki ka lindur më një shkurt të vitit 1971 në Studeniçani. Është i martuar dhe ka katër fëmijë. SHKOLLIMI Me profesion është ekonomist, gjegjësisht i diplomuar në degën…

Blerim Bexheti

 Kryetar i Komunës së Sarajit – Blerim Bexheti JETA PRIVATE Blerim Bexheti, funksionin e kryetarit të komunës së Sarajit e mori më 03.11.2017, pasi që fitoi në zgjedhjet lokale më 29.10.2017. Blerim Bexheti u lind në Fsh.Gllumovë,…