Kategori...

Rajoni

Mediat në pandemi, privatësia dhe përjashtimet

Shkruan: Doruntina Baliu Ekuilibri mes nevojës për raportim profesional e frymëzues në njërën anë dhe privatësisë së pacientëve të infektuar me COVID-19 në anën tjetër, është njëra ndër sfidat e reja që u është paraqitur gazetarëve ndërsa…

Faktoje: Greqia me 16 maj hapi plazhet

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama këto ditë (24.05.2020) deklaroi se ndërmarrja e masave ka dhënë rezultat që të ketë një numër të vogël të rasteve të vdekjes në këtë fazë të pandemisë me Kovid-19. Kryministri Rama tha se Suedia…