Edhe mjetet e riinvestuara janë investime

Në duelin e tre kandidatëve presidencial, kandidatja e VMRO-DPMNE-së dhe koalicioni dha deklaratën në vazhdim, të cilën e vlerësojmë si jokonsekuente:  Thonë se kemi pasur mbi 640 milion euro investime, megjithatë ato…

Do të pastrohen deponitë e egra në Karposh

Zotohemi se rregullisht dhe në kohë do të pastrojmë deponitë    ARSYETIM: Kryetari i Komunës Karposh, Stefan Bogoev në zgjedhjet lokale (15.10.2017) u zotua që deponitë e egra në Komunë do të pastrohet rregullisht. Premtimi është pjesë…