Kontakt

  Emri Jot (e domosdoshme)

  Adresa Jote (e domosdoshme)

  Mesazhi Juaj

   

  Projektin për llogaridhënie publike dhe transparencl “Vërtetmatësi” e realizon Fondacioni “Metamrofozis”. Në kuadër të projektit publikohet edhe portali me emrin e njejtë.

   

  Redaksia

  Kordinator proektesh dhe kryeredaktor: Vladimir Petreski (vladimir [AT] metamorphosis.org.mk)

  Zëvendës-redaktore: Olivera Vojnovska (olivera [AT] metamorphosis.org.mk)
  Redaktor- gazetar: Teofil Bllazhevski (teo [AT] metamorphosis.org.mk)

  Veb-administrator: Filip Neshkoski (filipn [AT] metamorphosis.org.mk)

  Përkthyes (Gjuhë angleze): Frosina Gjorgieva
  Gazetar- përkthyes (Gjuhë shqipe): Drilon Saliu (drilon [AT]metamorphosis.org.mk)

  Bashkëpuntor të jashtëm/autor:Lubomir Kostovski, Ana Anastasovka, Rada Isovska-Manevska, Vllatko Stojanovski

  Për atë se si Vërtetmatësi e mbanë integritetin profesional të anëtarëve të ekipit që punojnë në këtë portal, mund të informoheni nëpërmjet dokumentit me titullin Politika e integritetit (versioni origjinal) i miratuar nga Udhëheqësija e Fondacionit “Metamrofozis”, e cila realizohet edhe në nivel të të gjithë organizatës. Gjithashtu, ekipi i Vërtetmatësit në punën e tyre udhëhqet dhe plotësisht e respekton dhe realizon Kodin etik të gazetarëve të Maqedonisë.

   

  Adresa e botuesit:

  Fondacioni për internet dhe shoqëri Metamorfozis

  Adresa: Rr. „Apostoll Gusllarot“ nr. 40, 1000 Shkup, Maqedoni

  Е-pоsta: info [AT] metamorphosis.org.mk

  Тelefon: +389 2 3109 325