Kategori...

Analiza

Zaev: Shkurtimi duhet të ndodh çdo kund

Në intervistën për "Utrinski brifing" kryetari i LSDM-së, Zora Zaev, dha deklaratë të cilët e vlerësojmë si të vërtetë:  Të hyra në shtet kanë rënë në mënyrë drastike. Pritet që në fillim të prillit të jenë mes 30-40…

Dibra nuk mbeti pa epidemiolog

Titulli i tekstit që e recensojmë dezinformon, megjithëse, burimi i informacionit se spitali i Dibrës ka mbetur pa epidemiolog, është kryetari i komunës së Dibrës, Hekuran Duka. Informacioni u demantua edhe nga Ministria e Shëndetësisë,…

Mediat nuk duhet të nxisin urrejtje

Sarkazma dhe ironia në tekstet informative nuk duhet të zë vend, aq më pak kur bëhet fjalë për emra, figura historike ndërmjet dy etnitetesh, të cilat mund të nxisin urrejtje ndëretnike. Autori i teksti që zgjodhëm për recensim, ka…