Kategori...

Analiza

Agjentët rusë të veshur me mantel

Regjimi i Putinit po përdor Kishën Ortodokse Ruse për të përhapur ndikimin në vendet ortodokse. Kjo kishë ushtron presion të madh mbi kishat e tjera dhe pengon dhënien e Tomosit për KOM-in. Nëpërmjet aktiviteteve të inteligjencës,…