Kategori...

Info

U lëshua urdhër arresti për Putinin

Këshilli Gjyqësor i Gjykatës Ndërkombëtare Penale ka lëshuar një urdhër arresti për Presidentin e Federatës Ruse, Vladimir Putin dhe Maria Lvova-Belova, Komisionere për të Drejtat e Fëmijëve në Zyrën e Presidentit të Federatës Ruse, njoftoi…