Biografitë e kryetarëve të ri të komunave

Foto: Printscreen

 

Biografi të kryetarëve të komunave të zgjedhur në zgjedhjet lokale që u mbajtën me 15 tetor 2017

KOMUNA

KRYETAR I KOMUNËS

 
AERODROM Zllatko Marin http://vistinomer.mk/zlatko-marin/
HARAÇINË Milikije Halimi http://vistinomer.mk/milikije-halimi/
BEROVË Xvonko Pekevski http://vistinomer.mk/zvonko-pekevski/
BOGDANCI Bllazhe Shapov http://vistinomer.mk/blazhe-shapov/
MANASTIR Natasha Petrovksa http://vistinomer.mk/natasha-petrovska/
BOGOVINË Albon Xhemaili http://vistinomer.mk/albion-dhemaili/
BOSILOVË Zoran Zimbakov http://vistinomer.mk/zoran-zimbakov/
BERVENICË Енвер Пајазити http://vistinomer.mk/enver-pajaziti-2/
BUTEL Velimir Smilevski http://vistinomer.mk/velimir-smilevski/
VALLANDOVË Pero Kostadinov http://vistinomer.mk/pero-kostadinov/
VASILEVË Marjan Janev http://vistinomer.mk/marjan-janev/
VEVÇANI Sasho Jankoski http://vistinomer.mk/sasho-jankoski/
VELES Ace Kocevski http://vistinomer.mk/atse-kotsevski/
VRAPÇISHT Isen Shabani http://vistinomer.mk/isen-shabani/
VINICË Ivica Dimitrov http://vistinomer.mk/ivitsa-dimitrov/
GAZI BABË Boris Georgievski http://vistinomer.mk/boris-georgievski/
GJEVGJELI Sashko Pockov http://vistinomer.mk/sasho-potskov/
GJORÇE PETROV Aleksandar Naumovski http://vistinomer.mk/aleksandar-naumoski/
GOSTIVAR Arben Taravari http://vistinomer.mk/arben-taravari-gradonachalnik-na-gostivar/
GRADSKO Robert Beshkovski http://vistinomer.mk/robert-beshovski/
QYTETI I SHKUPIT Petre Shillegov http://vistinomer.mk/petre-shilegov/
DIBËR Ruzhdi Lata http://vistinomer.mk/ruzhdi-lata/
DEBARCË Zoran Nogaçeski http://vistinomer.mk/zoran-nogacheski/
DELLÇEVË Goran Trajkovski http://vistinomer.mk/goran-trajkovski-2/
DEMIR KAPI Llazar Petrov  nuk ka
DOJRAN Ango Angonov http://vistinomer.mk/ango-angov/
DEMIR HISAR Marjançe Stojanovski nuk ka
DOLLNEN Xhemil Qamili ——-
ZHELINË Blerim Sjedi http://vistinomer.mk/blerim-sejdiu/
ZELENIKOVË Borçe Gievski nuk ka
ZRNOVCË Bllazhe Stankov http://vistinomer.mk/blazhe-stankov/
ILINDEN Zhika Stojanovski http://vistinomer.mk/zhika-stojanovski/
JEGUNOVCË Darko Bllazhevski http://vistinomer.mk/darko-blazheski/
KAVADAR Mitko Jançev http://vistinomer.mk/mitko-janchev/
 KARABINXHI Jordan Nasev nuk ka
KARPOSH Stefan Bogoev http://vistinomer.mk/stefan-bogoev/
KISELLA VODË Filip Temellkovski nuk ka
KËRÇOVË Fatmir Dehari http://vistinomer.mk/fatmir-dehari/
 KONÇE Bllagoj Iliev http://vistinomer.mk/blagoja-iliev/
 KOÇANI Nikollço Iliev http://vistinomer.mk/nikolcho-ilijev/
KRATOVË Ljupço Bojanxhiev http://vistinomer.mk/lupcho-bojadhiev/вели
KRIVA PALLANKË Borjanço Micevski http://vistinomer.mk/borjancho-mitsevski/
KRIVOGASHTANI Rubinço Shefteroski nuk ka
KRUSHEVË Tome Hristoski http://vistinomer.mk/tome-hristoski/
KUMANOVË Maksim Dimitrievski nuk ka
LIKOVË Erkan Arifi http://vistinomer.mk/erkan-arifi/
LLOZOVË Aco Vellkovski nuk ka
MAVROVË dhe ROSTUSHË Medat Kurtovski http://vistinomer.mk/medat-kurtovski/
KAMENICA E MAQEDONISË Sonja Stamenkova http://vistinomer.mk/sona-stamenkova/
MAKEDONSKI BROD Zhivko Siljanoski http://vistinomer.mk/zhivko-siljanoski/
MOGILLA Jasmina Gulevska nuk ka
NEGOTINË Toni Dellkov http://vistinomer.mk/toni-delkov/
NOVACI Ljube Kuzmanoski http://vistinomer.mk/lube-kuzmanoski/
NOVO SELLË Boro Stojçev nuk ka
OHËR Jovan Stojanoski http://vistinomer.mk/jovan-stojanovski/
PETORVEC Borçe Mitrevski nuk ka
PEHÇEVË Dragan Trençovski http://vistinomer.mk/dragan-trenchovski/
PLLASNICË Ismaili Jahoski nuk ka
PRILEP Ilija Jovanoski http://vistinomer.mk/ilija-jovanovski/
PROBISHTIP Dragan Atastosov nuk ka
RADOVISH Gerasim Konzulov http://vistinomer.mk/gerasim-konzulov/
RANKOVCË Ivica Toshevski http://vistinomer.mk/ivitsa-toshevski/
PRESPË Zhivko Gosharevski http://vistinomer.mk/zhivko-gosharevski/
ROSOMAN Branko Janev nuk ka
SARAJ Blerim Bexheti http://vistinomer.mk/blerim-bedheti/
SVETI NIKOLLË Sasho Velkovski nuk ka
SOPISHTE Stefçe Trpkovski http://vistinomer.mk/stefche-trpkovski/
STARO NAGORIÇANE  Zhaklina Jovanovska nuk ka
STRUGË Ramiz Merko http://vistinomer.mk/ramiz-merko/
STRUMICË Kosta Janevski http://vistinomer.mk/kosta-janevski/
SUDENIÇAN Azem Sadiki http://vistinomer.mk/azem-sadiki/
TEARCË Isen Asani http://vistinomer.mk/isen-asani/
TETOVË Teuta Arifi http://vistinomer.mk/teuta-arifi/
QENDËR Sasha Bogdanoviq http://vistinomer.mk/sasha-bogdanovik/
QENDRA ZHUPË Arijan Ibraim http://vistinomer.mk/arijan-ibraim/
ÇAIR Visar Ganiu http://vistinomer.mk/visar-ganiu/
ÇASHKË Goran Stojanovski http://vistinomer.mk/goran-stojanovski/
ÇESHINOVË OBLESHEVË Goranço Krstev http://vistinomer.mk/goranacho-krstev-grga/
ÇUÇER SANDEVË Jovan Pejkovski http://vistinomer.mk/jovan-pejkovski/
SHTIP Bllagoj Boçvarski http://vistinomer.mk/blagoj-bochvarski/
SHUTO ORIZARE Kurto Dudush nuk ka

 

 

 

 

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.