Azem Sadiki

Azem Sadiki, kryetar i Komunës së Studeniçanit

JETA PRIVATE

Azem Sadiki ka lindur më një shkurt të vitit 1971 në Studeniçani. Është i martuar dhe ka katër fëmijë.

SHKOLLIMI

Me profesion është ekonomist, gjegjësisht i diplomuar në degën biznes-menaxhment.

KARRIERA

Në periudhën nga 2000 deri më 2005 ka qenë kryetar i komunës Studeniçani, ndërsa në periudhën nga viti 2007 deri më 2009 ka qenë drejtor i Konviktit Shtetëror Studentor “Pelagonija”.Ka punuar si llogaritar në ndërrmarjen e vetë.

KARRIERA POLITIKE

Azem Sadiki është themelues i Degës së PDSH-së në Studeniçan. Aktualisht është kryetar i degës së PDSH-së në Studeniçan.

Njëkohësisht ai është edhe anëtar i bordit drejtues të Bashkësisë së Njësive të Vetëqeverisjes Lokale (BNJVL).

Në zgjedhjet lokale të vitit 2017, qytetarët e Studeniçanit për herë të tretë e zgjodhën kryetar komune duke i ofruar mandat katërvjeçar.

BURIMI:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Ky artikull është përgatitur në kuadër të Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë së politikanëve dhe partive përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis. Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy) dhe Fondit Ballkanik për Demokraci, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA (BTD – The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States), iniciativë e cila përkrah demokracinë, qeverisjen e mirë dhe integrimet euro-atlantike në Evropën Juglindore. Përmbajtja e recensionit është përgjegjësi e autorit dhe nuk i paraqet qëndrimet e Metamorphosis, National Endowment for Democracy, The Balkan Trust for Democracy, projekt i Fondit Gjerman të Marshallit në SHBA dhe partnerëve të tyre.

Your email address will not be published.