Janë paralajmëruar aktivitetet përgatitore për ndërtimin e kopshtit në Tearcë

Фото: Општина Теарце

Premtimi: Ndërtimi i kopshtit të fëmijëve në Komunën e Tearcës.

[Burimi:  Programi Zgjedhor i Kryetarit të Komunës Tearce, Isen Asani për Zgjedhjet Lokale 2017  , Data: Tetor 2017]

Premtimi i kryetarit të Komunës së Tearcës, Isen Asani, për ndërtimin e një kopshti rajonal, dhënë në programin e tij ” Për komunën që duam ” (f. 4), është duke u realizuar. Kryetari Asani kohët e fundit njoftoi se aktivitetet përgatitore për ndërtimin e një kopshti fëmijësh në Tearcë do të fillojnë së shpejti.

Ai postoi fotografi në profilin e tij në Facebook se si do të duket kopshti, duke njoftuar se projekti ka kaluar tashmë të gjitha fazat dhe përgatitjet për ndërtimin e objektit dhe do të fillojë së shpejti:

Të dashur miq, në këto periudha të vështira që po kalon njerëzimi, kur marrim lajme të këqija nga bota, dëshiroj të sjell lajme të mira për banorët e Komunës së Tearcës dhe veçanërisht për prindërit dhe fëmijët që tashmë janë të izoluar në shtëpitë e tyre dhe nga ku ndjekin mësimet në Internet!

Me Zotin përpara, pasi të kalojë këtë periudhë të pandemisë, Komuna e Tearcës do të fillojë përgatitjet për fillimin e ndërtimit të kopshtit me një kapacitet për 200 fëmijë, projekti ka kaluar tashmë të gjitha fazat dhe do të duket si në fotot e mëposhtme!

Angazhimi ynë për të krijuar kushte më të mira për banorët e Komunës së Tearcës nuk do të ndalet këtu!

Përndryshe, premtimi për ndërtimin e një kopshti fëmijësh në Komunën e Tearcës nuk është i ri, Asani premtoi të njëjtën gjë në zgjedhjet lokale në 2013 (në programin zgjedhor ” Së bashku ndërtojmë”  ) dhe  nuk e përmbushi këtë premtim  në mandatin e kaluar.

BURIME:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

>Vërtetmatësit, projekt për rritjen e llogaridhënies dhe përgjegjësisë të politikanëve dhe partive politike përpara qytetareve, i realizuar nga Fondacioni Metamorphosis Artikulli mundësohet me përkrahje të fondacionit jofitimprurës amerikan (NED - National Endowment for Democracy). .

Your email address will not be published.