Kategori...

Premtimet parazgjedhore

Andrej Zhernovski: Rrugë boemësh në Debar Mallo

Krijimi i një Rruge boemësh në Lagjen Debar Mallo në stilin e Skadarlias në Beograd, ku do ruhet dhe do kultivohet sharmi i veçantë i Shkupit, me fillim nga restoranti Idadia e deri te Fakulteti i ndërtimtarisë - në tërë gjatësinë e rrugës…

VMRO-DPMNE: Ndërtimi i teatrit në Veles

Me ndërtimin e teatrit të ri, Velesi – qyteti i shkollës së parë maqedonase, gjimnazit të parë, muzeut të parë, shkollës së parë muzikore në Maqedoni, do të fitojë ndërtesë bashkëkohore të teatrit dhe vend reprezentativ që do të paraqesë…

VMRO-DPMNE: Ndërtimi i mbikalimit në Bërvenicë

Ndërtimi i këtij mbikalimi do të paraqesë implementim të plotë të zgjidhjes së komunikacionit që është paraparë me projektin e Autostradës Shkup-Tetovë. Me këtë mbikalim do të përmirësohet komunikimi i qytetarëve të Bërvenicës me Tetоvën.…

VMRO-DPMNE: Siguri informatike

Miratimi i zgjidhjes ligjore për masa dhe standarde të sigurisë informatike, me të cilat do të konstatohen kriteret minimale për mbrojtjen e të dhënave të klasifikuara dhe jo të klasifikuara në sistemet informatike në Republikën e…

VMRO-DPMNE: Qendra dimërore Kozhuf

Në Kozhuf do ta përfundojmë rrugën për qasje deri te qendra e skijimit dhe do të vazhdojmë me ndërtimin e infrastrukturës së nevojshme për zhvillimin e qendrës për skijim Kozhuf. Bartës: Ministria për transport dhe lidhje. Arsyetim:…

VMRO-DPMNE: Formimi i bibliotekës për të verbërit

Me formimin e departamentit të veçantë për personat e verbër në kuadër të BKU “Shën Klimenti i Ohrit”, për herë të parë një qeveri që nga pacarësimi i Republikës së Maqedonisë edhe me anë të projekteve konkrete, në mënyrë eksplicite, e…