VMRO-DPMNE: Siguri informatike

Miratimi i zgjidhjes ligjore për masa dhe standarde të sigurisë informatike, me të cilat do të konstatohen kriteret minimale për mbrojtjen e të dhënave të klasifikuara dhe jo të klasifikuara në sistemet informatike në Republikën e Maqedonisë. Bartës: Ministria për shoqëri informatike dhe administratë. Buxheti: 15.000 euro. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Sipas dokumentit zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënie për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012 (faqja 60), realizimi i këtij projekti akoma është duke u realizuar, edhe pse afati për realizim ka kaluar. Poashtu, sipas informatave të ministrisë për shoqëri informatike dhe administratë, nuk është miratuar zgjidhje e re ligjore për masa dhe standarde të sigurisë informatike. Për shkak të gjithë kësaj, ky premtim karakterizohet si i parealizuar. [Аzhurnuar më: 18.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.