VMRO-DPMNE: Ndërtimi i teatrit në Veles

Me ndërtimin e teatrit të ri, Velesi – qyteti i shkollës së parë maqedonase, gjimnazit të parë, muzeut të parë, shkollës së parë muzikore në Maqedoni, do të fitojë ndërtesë bashkëkohore të teatrit dhe vend reprezentativ që do të paraqesë shtytës të zhvillimit të veprimtarisë teatrore në Republikën e Maqedonisë. Bartës: Ministria për kulturë. [Afati: Gjysma e dytë e vitit 2012]

Arsyetim:

Sipas informatave të fundit nga ministresha për culture, Elizabeta Kançevska-Milevska, ndërtimi i teatrit në Veles pritet të përfundojë në tërësi në gjysmën e dytë të vitit 2013. Gurthemeli për ndërtimin e këtij objekti është vënë në maj të vitit 2008.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari