Andrej Zhernovski: Subvencione për blerje të një biçiklete të re

544346_560324117331196_501608774_n_941937 Kthim i 30% të çmimit për një biçikletë të re të blerë nga qytetarët e Komunës Qendër 

 

 

 

 

 

 

Arsyetim:

 

Në 29 maj të vitit 2014 Këshilli i Komunës Qendër, me propozim të kryetarit të Komunës, Andrej Zhernovskit, miratoi Vendimin për ndarjen e subvencioneve për blerjen e biçikletave të reja nga qytetarët e Komunës Qendër. Vlera e subvencioneve do jetë 30% e çmimit të biçikletës, por nuk do tejkalojë shumën prej 3000 denarë. [Qasur më: 22.03.2015]

 

Komuna Qendër nga 2 qershori i vitit 2014 filloi të ndajë subvencione me vlerë prej 30% të çmimit të paguar gjatë blerjes së një biçiklete të re. E drejta për subvencionim mund të shfrytëzohet vetëm një herë. [Qasur më: 22.03.2015]

 

Sipas kësaj, mund të konstatohet se premtimi „Subvencione për blerjen e një biçiklete të re“ është realizuar.

 

 

Linqe:

 

Vlerësuar nga: Olivera Vojnovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.