Është rindërtuar hyrja lindore e Shkupit

Фото: skopje.gov.mk

Premtim:  Zgjerim i bulevardit “Aleksandër Makedonski”

[Burimi:   Programi zgjedhor i Petre Shilegov- “Jetë për të gjithë” fq.19 – data, tetorë 2017 ]

 

 ARSYETIM:

Premtimi i Kryetarit të komunës së Shkupit, Petre Shilegov, për zgjerimin e bulevardit “Aleksandar Makeonski”, dhënë në prag të zgjedhjeve lokale në 2017, është përmbushur. Ky premtim i Shilegovit është pjesë e programit të tij zgjedhor, “Jeta në Shkup për të gjithë!” (fq. 19), në kapitullin “Infrastruktura” mes propozimeve për zgjidhje të reja të trafikut.

Rindërtimin e kësaj rruge, nga kryqëzimi në Autokomandë deri në dalje të qytetit, kryetari i Bashkisë së Shkupit bëri me dije në një konferencë për shtyp në prill të vitit të kaluar (2020), duke njoftuar rinovimin e rrugëve të qytetit.

Zgjerimi i bulevardit “Aleksandar Makedonski” filloi në shtator kur aktivitetet e ndërtimit filluan nga kryqëzimi me rrugën “Brigada 16 Maqedonase” në urën për këmbësorë para kryqëzimit në Hipodrom, i cili lidh këtë bulevard me autostradën .

Foto: skopje.gov.mk

Punimet e ndërtimit në bulevardin e përmendur në Komunën e Gazi Babës përfunduan tetorin e kaluar, kur seksioni 5.3 km i gjatë në hyrjen lindore të Shkupit u rikonstruktua plotësisht.

Foto: skopje.gov.mk

Informacionet dhe fotografitë për përfundimin e rindërtimit të kësaj rruge janë publikuar në disa media, ndërsa mund të shihen edhe në faqen zyrtare të Qytetit të Shkupit.

 

BURIME:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.