Kategori...

PLD

Andrej Zhernovski: Rrugë boemësh në Debar Mallo

Krijimi i një Rruge boemësh në Lagjen Debar Mallo në stilin e Skadarlias në Beograd, ku do ruhet dhe do kultivohet sharmi i veçantë i Shkupit, me fillim nga restoranti Idadia e deri te Fakulteti i ndërtimtarisë - në tërë gjatësinë e rrugës…