Kategori...

Uncategorized

Nuk ësht e vërtetë se nuk ka koronë

Nuk është e vërtetë që koronavirusi nuk ekziston. OBSH vitin e kaluar shpalli pandemi për shkak të numrit të lartë të infeksioneve të reja dhe vdekjeve nga komplikimet e shkaktuara nga virusi. Komuniteti shkencor në fillim të vitit 2020…