Kategori...

E pavërtetë

Trajanovski: Si u miratua PGJU i vitit 2012

Pas zbardhjes së aferës nga ana e LSDM-së, sipas të cilës kryeministri Nikolla Gruevski ka blerë tokë në Vodno, duke u fshehur pas firmave të regjistruara në shtete offshore, dhe për atë është ndryshuar Plani Detal Urbanistik (PDU)…

VMRO-DPMNE: Turistë vendorë

Do të vazhdojmë me përpjekjet, që përveç turistëve të huaj, në vendet tona turistik të rritet edhe numri i turistëve vendorë nëpërmjet reklamimit në mediumet vendore. Do të mundësojmë promovim më të madh të potencialeve kulturore dhe…