VMRO-DPMNE: Rekonstruim rrugës rajonale Angjelci – Veljusa

ВМРО-ДПМНЕRekonstruimi i këtij aksi rrugor në gjatësi prej 3,1 km me gjerësi të korsisë prej 6 metrash do të mundësojë lidhje të vendbanimeve Angjelci, Veljusa dhe më tej në drejtim të Vodoçës dhe Banicës. Vlera e projektit është 700 mijë euro, ndërsa mjetet janë siguruar nga huaja e marrë nga Bank Evropiane për rindërtim dhe zhvillim, si dhe një pjesë është konfinancim nga buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati: prill 2012]

Arsyetimi:

Aktivitetet përgatitore për asfaltimin e rrugës rajonale Angjelci – Veljusa kanë filluar më 7.07.2011, por nuk ka informata pse nuk janë përfunduar në afatin e paraparë dhe a janë ndërprerë.

Më 8 shkurt 2013, në ueb-faqen e BERZH-it është publikuar tender për ndërtimin dhe rekonstruimin e rrugëve rajonale, në mesin e të cilave është edhe rruga rajonale Angjelci – Veljusa – Vodoça – Banica. Tenderi është i hapur deri më 29 mars 2013,  ndërsa sipas deklaratve të personave zyrtarë, rruga rajonale Angjelci – Veljusa duhet të përfundojë deri në fund të vitit 2013.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.