VMRO-DPMNE nuk përfaqëson pakicën, lëre më shumicën dërrmuese të qytetarëve

Anëtarët e Këshillit për Reforma nuk i kanë parë të gjithë ligjet

Vendi në të cilin jetojmë me Ahmetin ka emër: Republika e Maqedonisë

Ministri Filipçe, megjithatë ua hodhi fajin nënave për vdekjen e foshnjave të sapolindura

Manevski i ka ngatërruar vitet, indeksi i korrupsionit në Maqedoni ka rënë gjatë kohës së VMRO-DPMNE-së!

VMRO-DPMNE me gabim mbi 270 milion euro në llogaritjen e huamarrjes

Statuti partiak duhet të definoj se si zgjidhet kryetari i partisë pa marr parasysh atë që thotë Mickoski

Nuk ka seancë me pyetje deputetësh një herë në javë

Nuk ka juntë – ka qeveri legale!

Ca ditë u bënë tre muaj – vendet e ministrive ngelen të zbrazura

Donev mund t’i kthej paratë, siç i kthyen funksionarët e KSHZ-së

Vendimi i KSHZ-së nuk është publikuar para kohe, por është vonuar

Gruevski është akuzuar për veprën “pranim dhurate“, jo për anekes të marrëveshjes

Xhaferi ka kompetenca mbi gjithçka në Parlament, madje edhe për shpenzimet e udhëtimit

Mos votimi i masave të Avokatit të Popullit nuk është gabim teknik, por papërgjegjshmëri

Qeveria nuk detyrohet 71 milion euro, por shlyen detyrimet e bëra nga qeveria e VMRO-DPMNE-së

Gruevski me memorie të shkurtër – vrasje ka pasur edhe në zgjedhjet e vitit 2000 dhe në vitin 2008

Shilegov duhet ta dijë që ka studime për ndotësit në Shkup