Kategori...

Premtime:Turizmi

Turistët në Ohër numërohen me gishta, ndërsa taksa paguhet, por me subvencione

Кога во 2013 година ВМРО-ДПМНЕ и нивниот кандидат за градоначалник на Охрид, Никола Бакрачески, го имаат поставено како понуда пред граѓаните електронското поврзување на Oпштината, полицијата и објектите за сместување на туристите во Охрид,…

Ohri ende pa port modern

Projekt: Porti modern i qytetit  Përshkrim: Maksimalisht do të angazhohemi që të sigurojmë mbështetje financiare nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë që Ohri të bëhet me port modern. Këtë do ta bëjmë me renovimin e portit të…

VMRO-DPMNE: Qendra dimërore Kozhuf

Në Kozhuf do ta përfundojmë rrugën për qasje deri te qendra e skijimit dhe do të vazhdojmë me ndërtimin e infrastrukturës së nevojshme për zhvillimin e qendrës për skijim Kozhuf. Bartës: Ministria për transport dhe lidhje. Arsyetim:…

VMRO-DPMNE: Investues për objektet turistike

Do të vazhdojmë me aktivitetet për përmirësimin e infrastrukturës publike, objekteve turistike, atraksioneve turistike, ndërtimit të rrugicave dhe qendrave rekreative rreth liqeneve dhe objekteve të tjera të ngjashme me rëndësi për…

BDI: Strategji për zhvillimin e turizmit

„Studimi për zhvillimin e turizmit alternativ dhe rural. Turizmi alternativ është një lëmi shumë e gjerë, e cila në vetvete përfshin disa lloje të paketave turistike. Shumica e fshatrave shqiptare në Maqedoni, duke filluar prej regjionit të…

BDI: Zhvillimi i turizmit në Malin Sharr

„Turizmi dimëror dhe zhvillimi i Kodrës së Diellit dhe formimi i terreneve të reja për skijim në Malin Sharr.  Strategjia për zhvillimin e turizmin në regjionin e Malit Sharr.”  Arsyetim: Strategjia përzhvillimin e turizmit në…

VMRO-DPMNE: ”Java e Maqedonisë”

Bashkëpunim me komunitetin afarist të turizmit, me të cilët, së paku dy herë në vit, do të organizojmë “Javën e Maqedonisë” në vende të ndryshme si në Serbi, Kroaci, Holandë, Norvegji, Rusi dhe në vende të tjera të Evropës, për të cilat…