VMRO-DPMNE: Riorganizim i Agjencisë për promovimin dhe përkrahjen e turizmit

Riorganizim i Agjencisë për promovimin dhe përkrahjen e turizmit në organizatë turistike kombëtare të Maqedonisë, qëllimi i vetëm i të cilës do të jetë zbatimi i strategjisë për zhvillimin e turizmit në Maqedoni në bashkëpunim me Qeverinë e RM-së, komunitetin afarist dhe vetëqeverisjen lokale dhe me të cilën do të udhëheqë ndonjë menaxhues i dëshmuar nga sektori turistik. Bartës: Ministria për ekonomi. [Afati: qershor 2012]

Arsyetim:

Me miratimin e ndryshimeve në Ligjin për themelimin e Agjencisë për promovimin dhe përkrahjen e turizmit ka përfunduar procesi i riorganizimit të Agjencisë për promovimin e turizmit. [Аzhurnuar më: 24.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari