VMRO-DPMNE: Studime të përbashkëta nga fusha e turizmit

Do të nxisim bashkëpunim me institucione të arsimit të lartë nga vendi dhe jashtë nëpërmjet rrejtit të universiteteve, me qëllim të zhvillimit të studimeve të përbashkëta pasdiplomike dhe programe të përbashkëta nga fusha e turizmit. [Afati: 2012]

Arsyetim:

Në qershor të vitit 2011 u nënshkrua memorandum për bashkëpunim ndërmjet Fakultetit për turizëm dhe hotelieri në Ohër dhe Universitetit për zhvillim të qëndrueshëm “Ebersvalde” nga Gjermania. Në tetor të vitit 2011 u inicua programi gjermano-maqedonas për trajnim dhe rrjeti “Turizmi i qëndrueshëm”. Në kuadër të këtij projekti, në janar të vitit 2012, në Ohër u mbajtën trajnime nga fusha e turizmit dhe shkencës turistike. Si qëllim i ardhshëm i projektit është shqyrtimi i mundësisë për formimin e studimeve të përbashkëta të masterit nga fusha e turizmit. [Аzhurnuar më: 23.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari