VMRO-DPMNE: ”Java e Maqedonisë”

ВМРО-ДПМНЕ: „Недела на Македонија“Bashkëpunim me komunitetin afarist të turizmit, me të cilët, së paku dy herë në vit, do të organizojmë “Javën e Maqedonisë” në vende të ndryshme si në Serbi, Kroaci, Holandë, Norvegji, Rusi dhe në vende të tjera të Evropës, për të cilat Maqedonia është destinacion interesant turistik. Në ngjarjet që do të zgjasin një javë, në bashkëpunim me përfaqësitë diplomatike të Maqedonisë dhe të shoqatave maqedonase në ato vende, do të prezantohen potencialet truistike, vera dhe ushqimi i Republikës së Maqedonisë, dhe do të organizohen ekspozita të ikonave maqedonase dhe veprave të tjera artistike. [Afati: në vazhdimësi]

Arsyetim:

Deri tani janë organizuar disa ngjarje të këtij lloji, në Serbi, Rusi, Estoni, Poloni dhe në Kinë. [Аzhurnuar më: 24.04.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.