BDI: Zhvillimi i turizmit në Malin Sharr

„Turizmi dimëror dhe zhvillimi i Kodrës së Diellit dhe formimi i terreneve të reja për skijim në Malin Sharr.  Strategjia për zhvillimin e turizmin në regjionin e Malit Sharr.” [Afati2015]

 

Arsyetim:

Strategjia përzhvillimin e turizmit në regjionin e Malit Sharr u përpilua gjatë viti 2010 ku morën pjesë mbi 60 përfaqësues . Përfaqësues të komunave të regjionit të Pollogut, shoqata joqeveritare dhe shoqata të ndryshme malore sportive ku u definuan këto lëmi të turizmit:

  • Shpallja e Malit Sharr si park nacional.
  • Zhvillimi i turizmit rural dhe alternativ.

Duhet të hulumtohet si cilat rekomandime nga kjo strategji janë realizuar.

Nuk ka të përcaktuar as afat për realizim, e as se sa do të jetë investimi.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.