Kategori...

Premtime:Punë sociale

Është rritur shuma e ndihmës sociale

LSDM në periudhën parazgjedhor dha premtimin në vazhdim të cilin e vlerësojmë si të realizuar: Në ligjin për ndihmë sociale do të implementojmë edhe Program për të hyra minimale adekuate, përmes të cilët personat që jetojnë në varfëri,…

Komuna Qendër me Bankë për ushqim

PREMTIM: Zero uri në Komunën Qendër - Hapja e bankës për ushqim. Qëllimi: Persona nën rrezik social Afati: Deri në vitin 2019 ARSYETIM: Premtimi për hapjen e bankës ushqimore dhe realizimin e projektit "Zero uri" në…

Filloi strehimi i personave të pastrehë

Para disa ditëve Qeveria komunikoi për ngjarjen lidhur me premtimin për personat e pastrehë dhënë në programin parazgjedhor të LSDM: Do të hapim pika për qëndrim gjatë natës dhe për ushqim për personat e pastrehë, në…