NATO nuk e nxiti luftën në Ukrainë

Nuk është e vërtetë që NATO nxit luftë dhe se synon të luftojë kundër Rusisë në kurrizin e qytetarëve ukrainas. Një narrativë e tillë është pjesë e propagandës ruse, e cila dëshiron ta paraqesë Ukrainën si një vasal të vendeve perëndimore,…