Propaganda serbe “godet” përsëri

Ndeshja e 10 shtatorit mes kombëtares shqiptare dhe asaj polake në stadiumin “Air Albania” në Tiranë u kthye në ‘ushqim’ për propagandë në disa media serbe. E gjitha nisi me gjestin e golashënuesit për ekipin e Shqipërisë, Mirlind Daku që…

Zelenski nuk është djali i Sorosit

Babai i Zelenskit nuk është George Soros, por Oleksandr Zelenski, profesor dhe IT profesionistë, kryetar i departamentit të kibernetikës dhe pajisjeve kompjuterike në Universitetin Shtetëror të Ekonomisë dhe Teknologjisë në Kiev.…