Browsing Tag

Фејсбук

Vaksina kundër Kovid-19 nuk është placebo

Placebo – tretje fiziologjike me kripë dhe ujë, përdoret vetëm në testimet klinike, pra në fazat e hershme, kur vaksina është në proces testimi për të treguar efektivitetin e saj. Nuk ka asnjë dëshmi që njerëzit që kanë marrë vaksinën kanë…

Në vaksinën kundër Kovidit nuk ka Ebola

Shumë studime tregojnë se vaksina kundër Kovid-19 gjeneron qeliza të bardha të gjakut që forcojnë imunitetin, të quajtura qeliza T e që janë specifike për Kovid-19. Këto qeliza T ndihmojnë sistemin imunitar të organizojë përgjigjen dhe të…