Kategori...

Koce Trajanovski

Edhe Shilegov në programin e tij ka paraparë shpëtim për Vodnon nga ndotja dhe veturat

Трајановски реагира дека Шилегов му го украл проектот, Но, тоа не е целосна вистина. Шилегов во својата предизборна програма за локалните избори „Живот за сите“ има предвидено заштита на Водно од автомобили, но не онака прецизно разработен…

Shuto Orizare me ujësjellës të ri

Projekt: Furnizim me ujë për Shuto Orizaren. Përshkrim i projektit: Përmirësimi i rrjetit të ujësjellësit në vendbanimin Shuto Orizari më ndërtimin e stacionit të pompës te bul. "Bosnja dhe Hercegovina", tuba të ri të çuar deri të…

Shkupi me “Festival të luleve”

 Projekt: Festivali i luleve Përshkrim i projektit: Qyteti i Shkupit, në bashkëpunim me NP "Parqe dhe gjelbërim",  do të organizojë Festivalin e luleve në kuadër të zbukurimit dhe përpunimit të pjesës së dytë të parkut të qytetit. Në…