Browsing Tag

Украина

Coca-Cola nuk po kthehet në tregun rus

Kompania Coca-Cola ka aplikuar në Shërbimin e Patentave të Rusisë për riregjistrimin e: Coca-Cola, Fanta, Sprite dhe markat të tjera të saj tregtare, të cilat disa media gabimisht i interpretojnë si kthimin e tyre zyrtar në tregun rus (në…