Browsing Tag

lsdm

Si Mira “Dizel” la nën hije NATO-n

Nëse shihet sipas numrit të titujve në internet mediumet, deputetja e LSDM-së, Mira Stojçevska, hodhi poshtë të gjithë ngjarjet e ditëve të fundit. Deputetja e njohur në opinion si "Mira dizel", tërësisht i minimizoi ngjarjet më…

Liria e mediumeve nuk arrihet brenda natës

LSDM, përmes zëdhënësit Kostadin Kostadinov, dha deklaratën në vazhdim, të cilën e vlerësojmë si gjysmë të vërtetë:  Është siguruar liria e plotë e fjalës dhe liria e shprehjes në publik. Prej një shteti me media të heshtura,…