Kategori...

Jo konsekuente

Kur perëndimi nuk luan, kthehemi ka lindja

Kryetari i Partisë Demokrartike të serbëve në Maqedoni Ivan Stoilljkoviq, me rastin e nënshkrimit të deklaratës së përgatitur prej partisë qeverisëse ruse Rusia e Vetme, për ndërtimin e zonës neutrale ushtarake në vendet e…

Reformat urgjente prioritet – hera e dytë!

Ish kryeministri Nikolla Gruevski para disa ditësh dha këtë deklaratë: Institucionet shtetërore janë të fokusuara maksimalisht ndaj propozimeve të para që duhet të vinë si paket ditët dhe javët në vijim në pjesën e…

BDI luan: hyn e dil nga Qeveria

 BDI nuk është shkaktare e krizës, por është zëri i arsyes dhe promotor i zgjidhjes dhe tashmë viktimë e devalvimit dhe kompromitimit të procesit. Prandaj dhe vendosi t’i tërheqë të gjithë anëtarët e vet aktual nga pushteti…