Kategori...

Биографии

Bilen Sali

Ministër i Drejtësisë në Qeverinë e RM-së së kryeministrit Zoran Zaev JETA PRIVATE Ka lindur me 23 qershor të vitit 1975 në Dobërdoll, Komuna e Vrapçishtit. Gostivar. Sipas të dhënave zyrtare, ai ka familje - bashkëshorte…

Renata Deskoska

Ministre e Arsimit në qeverinë e RM-së, e zgjedhur me 31 maj 2017 JETA PRIVATE -Lindur me 3.05.1972 në Shkup. Ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Shkup në vitin 1994 dhe aty ka filluat karrierën e saj profesionale. Përkrah punës…