Kategori...

Stevço Jakimovski

Rruga “Vllae” me asfalt të ri

  Projekt: Asfaltimi i rrugës "Vllae" ( Afati 2017) ARSYETIM: Projekti: "Asfaltimi i rrugës "Vllae" është premtim i realizuar i kryetarit të komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski. Projekti është pjesë e programit të tij…

Stevço Jakimovski

Stevço Jakimovski është kryetari i Komunës së Karposhit dhe president i partisë GROM, ish ministër në dy departamente, dhe njeriu i cili ka kaluar nëpër katër parti. JETA PRIVATE Stevço Jakimovski ka lindur me 27 gusht 1960 në fshatin…

Stevço Jakimovski: Prioritetet

Zgjedhjet lokale 2013 KANDIDATI: STEVÇO JAKIMOVSKI PERIUDHA: 2009-2013 FUSHA: PRIORITETET REZULTATET: ARSYETIM: Kryetari i komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski, në programin e tij parazgjedhore për periudhën 2009-2013 ka…