Stevço Jakimovski: Prioritetet

Стевчо Јакимовски

 

Zgjedhjet lokale 2013

KANDIDATI:
STEVÇO JAKIMOVSKI

PERIUDHA:
2009-2013

FUSHA:
PRIORITETET

REZULTATET:

koce-parkiranje-sq

ARSYETIM:

Kryetari i komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski, në programin e tij parazgjedhore për periudhën 2009-2013 ka shënuar 36 (tridhjetë e gjashtë) projekte si prioritare. Sipas analizës së Vërtetmatësit, nga këto 36 projekte prioritare: 1 (një) është jokonkret, 5 (pesë) janë realizuar pjesërisht, 12 (dymbëdhjetë) nuk janë realizuar, ndërsa 18 (tetëmbëdhjetë) janë realizuar.

Sipas këtyre numrave, realizimi i premtimeve prioritare të kryetarit të komunës së Karposhit është: 2,8% jokonkrete, 13,9% pjesërisht të realizuara, 33,3% të parealizuara dhe 50% të realizuara.

pdf-icon-SQShkarko analizën e plotë nga fusha “Prioritete në programin zgjedhor 2009-2013” (në maqedonisht)

 

Vlerësuar nga: Ivana Petkuqeska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.