VMRO-DPMNE: Varrezat hebreje – Novo Sellë, Shtip

Mbrojtja dhe konzervimi i varrezave të vjetra hereje në Novo Sellë, Shtip.

Arsyetim:

E palogjikshme. Sipas nenit 22 të Ligjit pët vetëqeverisje lokale, veprimtaritë komunale siç janë mirëmbajtja e varrezave, janë në kompetencë të komunave. Prandaj, ky premtim nuk është në kompetencë të qeverisë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.