VMRO-DPMNE: Sanim i deponive

Do të ndajmë mjete për sanim të deponive për mbeturina komunale në Gradsko, Çashkë, Dollneni dhe në Rosoman. Afati për sanim është fundi i vitit 2008;

Arsyetim:

Sipas nenit 22 të Ligjit për vetëqeverisje lokale deponitë janë në kompetencë të komunave. Për këtë arsye, ky premtim nuk është në kompetencë të qeverisë, që do të thotë se e vetmja gjë që mund të bëjë qeveria, është të bashkëpunojë me komunat.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.