VMRO-DPMNE: Pyllëzimi

Do ta vazhdojmë pyllëzimin, me minimum 5 deri në 7 milionë fidane druri në vit.

Arsyetim

Ky premtim është përmbushur nëpërmjet aksionit – Dita e drurit. Si pjesë e këtij programi, më 28 tetor 2008 u realizua aksioni i dytë gjatë të cilit u mbollën gjashtë milionë fidane! Më 14 mars 2009 u realizua edhe aksioni i tretë, në të cilin për një ditë u mbollën madje pesë milionë drurë! Më 19 nëntor të vitit 2010 përsëri u realizua aksioni dhe u mbollën shtatë milionë e gjysmë drurë

http://www.treeday.com.mk/zanas.html

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.