VMRO-DPMNE: Punësim të prindërve të vetëm

Subvencionim për punësim të 600 prindërve të vetëm në vitet 2008-2012, përmes ndihmesës finansiare  në vlerë mujore prej 12 .000 denarë për periudhë 6 mujore,  me obligim që punëdhësi ti mbajë në punë më së paku 12 muaj.

Arsyetim:

Ekziston draft programi-strategji.

http://www.sobranie.mk/WBStorage/Files/7-8-13-2008.pdf

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.