VMRO-DPMNE: Projekti “Të vegjël por të mëdhenj”

Me qëllim që t’u ndihmohet mikro-bizneseve dhe bizneseve të vogla me të ardhura të përgjithshme vjetore prej 3 milionë denarëve, qysh gjatë vitit 2011, VMRO-DPMNE-ja do ta heqë krejtësisht tatimin për këto ndërmarrje!

Arsyetim:

Me ndryshimet e fundit në Ligjin për fitim që janë bërë në tetor të viti 2011, obliguesit e vegjël dhe mikro tatimorë, gjegjësisht ndërmarrjet që realizojnë të ardhura të përgjithshme vjetore prej 3 milionë denarësh gjatë një viti, janë të liruara nga pagesa e tatimit. Ajo që duhet ta bëjnë këto ndërmarrje është të dërgojnë një formular deri te Drejtoria për të hyra publike.

Me këtë, ky premtim është realizuar.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.