VMRO-DPMNE: Projekti për Zëvendësim të rrjetit momental telefonik me IP telefoni

Me projektin për zëvendësim të rrjetit telefonik me IP telefoni,rrjeti momental telefonik do të zëvendësohet me rrjet telefonik modern, i cili është i integruar në vet rrejtin kopmjuterik dhe hap perspektivë për rritje të numrit të serviseve, lënie porosish dhe menaxhment qendror.Afati: shtator 2009

Arsyetim:

Ka mbaruar зndërimi i rrjetit aktual telefonik[Qasur më: 21.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari