VMRO-DPMNE: Projekti “Kompani universitare SPIN-OFF”

Do ta përforcojmë rolin e universiteteve në veprimtarinë hulumtuese, në përputhje me nevojat e tregut. Përparësi të veçantë do t’i jepet dizajnit undustrial, shërbimeve inxhenjerike, softuerit, teknologjive të reja dhe hulumtimit, si dhe zhvillimit të farmacisë dhe të mjekësisë. Do ta nxisim partneritetin ndërmjet shkencës dhe sektorit të biznesit duke dhënë grante në vlerë deri në 20.000 euro për kofinancimin e kompanive spin-off që do të bëjnë komercializim të produkteve, shërbimeve dhe proceseve të  reja teknologjike. [Afati: janar 2012 – 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.