VMRO-DPMNE: Programi për zhvillimin e balancuar rajonal

Implementimi i Programit për zhvillim të balancuar rajonal;

Aryetimi:

Përveç kësaj për tu implementaur Programi për zhvillimin e balancuar rajonal, u miratua Strategjia për zhvillim rajonal të Republikës së Maqedonisë për periudhën 2009 – 2019 (“Gazeta zyrtare e RM” numër 119/09) dhe Plan veprimi për realizimin e Strategjisë për zhvillim rajonal të Republikës së Maqedonisë 2010-2012 (“Gazeta zyrtare e RM” numër62/10).

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.