VMRO-DPMNE: Procesi i decentralizimit

Do ta rrumbullakësojmë plotësisht procesin e decentralizimit në sferën e arsimit fillor dhe të mesëm.

Arsyetim:

Në mungesë të informatave i referohemi Dhënies llogari të VMRO-DPMNE-së: 76 komuna dhe Qyteti i Shkupit janë në fazën e dytë të decentralizimit, kurse 7 komuna janë akoma në fazën e parë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.