VMRO-DPMNE: Përpunim të të dhënave të listës zgjedhore në një organ

Do të krijojmë kushte organizativo-teknike dhe metodologjike për përpunim të të dhënave në Listën zgjedhore në një organ (KSHZ)në periudhën 2009-2011.

Arsyetim:

KSHZ i përpunon të dhënat në Listë zgjedhore (http://www.vecer.com.mk/?ItemID=18534B92FA3DD540AF0C3FCD8A3AACAB).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.