VMRO-DPMNE: Ndotësit e ujërave në Maqedoni

Do të krijojmë kadastër të ndotësve të ujërave në Maqedoni sipas tipeve dhe llojeve të ndotësve;

Arsyetim:

Sipas Еkspozesë së Ministrit për mjedis jetësor dhe planifikim hapësinor, dr. Nexhati Jakupi për aktivitetet e realizuara në MMJPH për vitin 2010, punohet për krijimin e kadastrit të ndotësve.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari