VMRO-DPMNE: Mbindërtim i sistemit të ujësjellësit

Në vitin 2008 do ta fillojmë mbindërtimin e sistemit të ujësjellësit në f. Vapilla, Ohër, dhe do ta fillojmë Projektin për ujësjellës të lagjes Kodra e Diellit në Tetovë;

Arsyetim:

Sipas nenit 22 të Ligjit për vetëqeverisje lokale, veprimtaritë komunale janë në kompetencë të komunave. Prandaj, ky premtim nuk është në kompetencë të qeverisë që do të thotë se e vetmja gjë që mund të bëjë qeveria është të bashkëpunojë me komunat, gjegjësisht mund të sigurojë mjete për ndërtim, mirëpo jo edhe ta ndërtojë rrjetin e kanalizimit fekal – këtë e bëjnë komunat.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.